Om oss

Norsk 3D Service tilbyr løsninger innen 3D-skanning og utskrifter. Her i Norge er vi et av de første som driver med 3D-skanning. Våre innovative og omfattende tjenester brukes til å gjenskape en opprinnelig modell på en hurtig og gjennomsiktig måte. Vi fyller krav i  de strengeste standarder. Ved siden av stor erfaring og kjennskap til bransjen bygger vi suksessen på individuell tilnærming til enkeltindividets behov.

3D-skanning framstilles med optiske og laserskannere, hvilket garanterer en utmerket presisjon på alle modeller, uavhengig av størrelse – både store gjenstander og de med aller minste detaljer. Takket være vår store erfaring og moderne utstyr er vi i stand til å framføre selv de mest vanskelige oppdrag og våre optiske 3D-skannere garanterer nøyaktighet på opp til  0.005 mm.

3D-tjenester

  • best kvalitet på måling og 3D-skanning,
  • kontroll av gjenstands geometriske egenskaper,
  • utarbeidelse av prototyper,
  • nøyaktig skanning av gjenstander med forskjellige former,
  • 3D-utskrifter med finish endringer.

3D-utskrifter anvendes til utforming av arkitektoniske og urbanistiske modeller. Ved bruk av 3D-utskrifter får man flere detaljer, former og strukturer som er ellers vanskelig å oppnå ved tradisjonelle modellteknikker. Våre utskriftsmodeller framstilles kun av høykvalitets materialer.